torstai 5. tammikuuta 2012

Wild hentai porn

Kuulin kerran, että mustavalkotelkkareiden aikaan ihmiset näkivät paljon mustavalkoisia unia, ja väritelevisioiden yleistyttyä uniinkin vakiintuivat taas värit. Olin että rubbish!!, mutta viime yön uni saattaa muuttaa kantani.

Kaikki alkoi lupaavasti hienoilla kosmisilla näkymillä, kun saavuin kaukaiselle avaruusasemalle auttamaan asukkaita heidän vaikeuksissaan. Kyseessä olisi voinut olla hauskan lapsekas sankariuni, mutta sisään päästyäni asiat ottivat odottamattoman käänteen.

Aseman sisällä todistin nimittäin luultavasti sekopäisintä meininkiä, mihin olen törmännyt. Siihen liittyi yksi nainen, kymmenen aasialaista miestä, jotain groteskeja matoja, sekä kajahtanut pervo tirehtööri. En mene tarkemmin yksityiskohtiin. Se mikä tässä oli oikeasti mielenkiintoista, oli että näin sen kaiken animena. Siis japanilaisena piirrettynä!

Aika jännää. Grafiikoihin olin sinänsä vähän pettynyt, koska alitajuntani oli hakenut taiteellisen inspiraationsa jostain Miyazakin 80-luvun tuotannon suunnalta sen sijaan, että olisi tarjonnut kehittyneempää ja olennaisempiin yksityiskohtiin keskittyvää piirrostaidetta :(

* * * *

Oh by the way, uniprokkis on taas jatkunut ja seuraava vaihe selkounien saavuttamisessa on "unimerkkien" etsintä. Tämä tapahtuu seulomalla ylöskirjatuista unista tosimaailmasta poikkeavia seikkoja, joilla on tapana toistua.

Nuo seikat voivat olla vaikka mitä, kuten esim. poikkeavat ajatukset, tunteet, toiminnat, esineet, ympäristöt, olennot, hahmot, ajankohdat jne. Kaikkien unet ovat outoja, mutta eri ihmisillä korostuvat erilaiset poikkeavuudet ylitse muiden.

Itse olen huomannut nähneeni usemman unen, jossa  on halukkaita naisia  olen lapsuudenkodissani, missä on aina seinät tai huonekalut aivan väärissä paikoissa. Jostain syystä en näe juuri koskaan unta, jossa olisin nykyisessä kodissani. Ehkä näen sitten kun muutan pois.


Kun on löytänyt tyypillisen tosimaailmassa epänormaalin piirteen unistaan, täytyy ruveta aktiivisesti etsimään sitä valvemaailmasta. Jos esim. unessa on usein autossa ja auton jarrut eivät toimi, niin valveilla ollessa pitäisi kiinnittää huomiota jarrutteluun ja sen toimivuuteen. Itse yritän nyt aina porukoilla käydessäni katsella jos olisi ilmestynyt uusia ovia seiniin.

Tavoitteena on, että tämän jälkeen poikkeavuuksiin kiinnittää paremmin huomiota unessakin, ja kun sitten on siellä jarruttomassa uniautossa odottamassa törmäystä, niin viereen ilmestyy vihainen Samuel L. Jackson huutamaan "IT'S A DREAM MOTHERFUCKER! A DREAM!!"

Ja silloin..bimm!!, olet selkounessa. Ainakin muutaman sekunnin.

Omien unimerkkiensä käytön pitäisi olla tehokkaampaa kuin klassinen sormen tökkiminen seinään, josta moni on varmasti kuullut. Try it out!! Sitten onnistuessanne voitte vaikka ajaa tirehtöörit ja pervosedät pois häiritsemästä viattomia animetyttöjä. Siis jos... näette sellaisia unia.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti