perjantai 30. joulukuuta 2011

I used to have a point in my updates. Then I took an arrow in the knee...

"Enää 364 päivää aikaa tehdä jouluostokset", kertoi Conan facessa tapaninpäivänä.

Joulussa ei tosin ehkä sittenkään ole pahinta hulabaloo ennen sitä, vaan palautumisaika sen jälkeen. Taas on täysin laitostunut fiilis, kun on käynyt syömässä vanhempien jouluruokia päivätolkulla ja jatkuvasti on ollut hollilla pipareita, torttuja, suklaata, you know, all this shit.

Mietin eilen hetken kaupassa, että mitä ruokaa tekisi, kunnes totesin että ei pysty. Ei kykene. Ostin pakastepizzan ja koitin sulatella ajatusta, että kukaan ei kata valmista pöytää eteen.

Tänä iltana järsin kotona kovettunutta leipää siihen asti kun huomasin, että juusto sen päällä oli pilaantunutta. Kaikki muukin jääkaapissa oli peräisin kaukaa viime viikolta. Söin sitten loppuun paketin Vihreitä kuulia. Karkit ja suklaat alkavat vaan kohta loppumaan. Pelkään henkeni puolesta.

Sisäpihalla roskia viedessäni törmäsin yhteen naapuriini, joka tuskaili porsastelleensa koko joulun kunnon kannibaalitunnelmissa ja nyt uusi vuosi lähtee liikkeelle Nutrileteilla. Helppoa ei ole siis muillakaan.

Jonkin verran kuitenkin elämää helpottaa uusi kuplavesilaitteeni. Satunnaiset sortumiset Pepsi Maxiin tapaavat yleensä aina johtaa addiktioon ja olen huomannut hiilihapotetun veden olevan pepsiriippuvaiselle vähän sama kuin Nicoreten inhalaattorit röökinpolttoa lopettavalle. Kuplavesi on muutenkin aivan ykkös-janojuomaa, ja nyt sitä on aina saatavilla! Hallelujah! Praise the Santa!

AntiMax - uskollinen SodaMasterini.

Addiktioherkkyydestä tuli mieleen, että veljeni meinaa ensi kuussa sotaan lähtiessään jättää minulle Skyrimin perinnöksi. Viimeisen kuukauden on kuitenkin saanut kuulla kuinka se ja se ei enää muuta teekään kuin pelaa Skyrimia ja nettiin tulvii tätä nuoli polveen -läppää. Olen myös todistanut vierestä kuinka kotibileissä kolme naista on nauliintunut tietokoneen eteen pelaamaan ja ihastelemaan tätä peliä. Maailmanlopun merkit alkavat tästä?

Niin en nyt sitten tiedä uskaltaako siihen koskea, jos haluaa saada elämässään jotain aikaan? En tiedä! Mitä teen? Mistä saan ruokaa? On nälkä! Miksi olen hereillä kun kohta pitää lähteä landelle aloittamaan uudenvuoden menoja?!

4 kommenttia:

  1. Skyrim, go for it!

    SodaStream, paskaa. Meinasin pistää omani myyntiin, koska vaikka kuinka painelee nappia, niin ei saa kovin happoista vettä ainakaan mun paskalla.

    Mullakin Pepsi Max riippuvaisuus, OMG. Päivässä menee se pullo sitä skeidaa ja illalla ongelmia nukkua. Vielä jääkaapissa yksi Pepsi ja sen jälkeen voisi yrittää jälleen kerran irtaantua siitä huumeesta. Kyllä aina välillä pystyy olee pari päivää, mutta kuten tupakoitsijat, ei ne lakot koskaan kestä.

    Kauan sinun lakkosi on kestänyt atm?

    VastaaPoista
  2. Mother of god, olen häpäissyt kuplakoneeni! Se onkin obh nordican SodaMASTER, eikä mikään pahainen sodastream.

    Happoa kyllä riittää ja ainakin tähän asti on pelittänyt loistavasti. I love it.

    Lakko on nyt kestänyt 21 tuntia. Oli pakko eilen ottaa vähän piristystä iltaa varten :D

    VastaaPoista
  3. SKYRIM ON PARAS PELI. Jos ahdistaa niin juo puoli laatikkoa kaljaa ja pelaa 12h skyrimii niin ahdistus hetkellisesti helpottaa. Tämän rakentavan vinkin antoi opiskelutoverisi nimeltään A.V

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa pätevältä. Kokeilen siis Skyrimiä bissen kanssa seuraavan kerran kun jokin ahdistaa. Ja jos jään koukkuun, niin onpahan joku jota syyttää ^_^

    VastaaPoista