lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua jne.

Mikäli joku ei ole vielä huomannut, niin nyt on Joulu, eli siis aika juhlistaa Jessen synttäreiksi naamioitua kulutusrumbaa rauhoittumalla stressaamaan pahemmin kuin kertaakaan kuluneen vuoden aikana. Lahjojenhankinnat ja sukuloinnit, oi iloa!

Pienenä oli elämä niin helppoa: Omista toiveista syntyi pitkä lista ja kellekään muulle ei tarvinnut hankkia yhtään mitään. Jouluherkkuja kasattiin naaman eteen ja legopalikat ja nintendopelit vain ilmestyivät ihmeellisesti pukinsäkistä.

Toista se on tänäpäivänä, oh boy. Taistelussa turhan ostamista vastaan tuli taas meditoitua ja selailtua nettikauppoja viikkokaupalla. Aatonaattona piti vielä uhrautua rakeiden piiskattavaksi ja käydä ihan fyysisessä kaupassa ostoksilla, kun ko. kapinetta ei voinut tilata netistä. The horror, the horror!

Joulu olisi helppoa kun kaikilla ihmisillä olisi jokin selkeä yksinkertainen intohimo, jota voisi loputtomiin tyydyttää. Aivan kuten tämän hurmaavan videon pariskunnalla. "Uusi fleshlight JJEEEEEE BEST DAY OF MY LIFE!!".

Kaikki kuitenkin tietävät että kun pakollisista valituksista on päästy yli, on joulu todellisuudessa sikakivaa (aah..kinkku..aah) vielä ihan aikuisenakin. Kivaa joulua!





Kuvat: Triple M, triplem.com.au

 

4 kommenttia:

  1. Kyl Japskit on sekasin. Miten se jaksaa runkata noin paljon?? Mystistä...pistää miettii? Ei saa selvää mikä olo on...kateellinen?? Myötähäpeä?? Dunno.

    PARAS JOULULAHJA LIKE EWA!!! Pannumyssy. Se pitää kahveen kuumana, jopa tunteja keittämisen jälkeen...sweet. Sit toki Johnny redi pullokin oli ihan jepa...sen tyhjennän pikkuhiljaa uutenavuotena.

    5 päivää ni alkaa joutonotko...OMG, sit pääsee oikeesti avautuu. Tää Blogi on jotenkin elitistinen/Hipsteri mun makuun...ei oikeen pääse moudiin, siis avautumis moudiin. Me need avautuu. Toivottavasti "Mälli" alottaa joutonotkin. Jos ei ni mitä sit??? Tännekö pitää avautua??? Tänne city.lehden alaosasto blogiin??

    Hetkonen?...nyt avaudun...ou yeah. Tuntuu hyvältä. Jatka JP samaan malliin.

    BJ out.

    VastaaPoista
  2. Musta tossa ei pysty tuntemaan ainakaan myötähäpeää, kun noi molemmat suhtautuu asiaan niin arkipäiväisesti. "No mä harrastan ompelemista ja poikaystäväni harrastaa vetämistä käteen. Se näkee paljon vaivaa harrastuksensa eteen." :D

    Onneks olkoon pannumyssystä, mutta en suostu uskomaan että joulupukki vie kellekään viskiä!

    Elitistihipsteri out.

    VastaaPoista
  3. Jea, joutista odotellessa meinasin tulla avautuu tänne, mutta nämä opiskelijat eivät ymmärrä duunarin tuskaa toisin kuin Pelkonen!

    Saatanan Latte Cafe-sukupolvi sanon mä!

    VastaaPoista
  4. Meinaatko nyt sitä duunarin tuskaa kun mesettää päivät pitkät lämpösessä toimistossa ja ostelee sijoitusasuntoja? :P

    VastaaPoista