torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesätrendit 2012!

No niin, nyt kaikille trendejä metsästäville tytöille tiedoksi, että tämän kesän kuuminta hottia on ns. "six feet under"-look. Tämän voi todeta tyyli.com -sivustolta, jossa kertaalleen kuopattu mallityttö edustaa vetreänä uutta tyyliä:

tyyli.com

Onpas siinä kuuma misu! Suosittelen! Vastaavan lookin saavuttaminen tuskin on kuitenkaan helppoa, mutta joitakin neuvoja tulee mieleen.

Esim. Boris Karloff treenasi legendan mukaan 30-luvulla Frankensteinin rooliaan varten jättämällä unet vähiin ja ruokkimalla itsensä lähinnä raaoilla kananmunilla. Tulos oli ihan hyvä, joskin liioiteltu meikkaus hieman rikkoo efektiä (ks. kuva 2). Muistakaa naiset ettei kannata upottaa itseään meikkeihin.

Kuva 2
Jos Karloff-dieetti ei kuulosta tarpeeksi tehokkaalta kesäkuntoon pääsemiseksi, ja tuntuu että sinun juttusi on  pikemminkin olla hard-core, niin ratkaisu voi löytyä haitilaisesta kansantarustosta:

Täytyy hankkia paikallinen noita (bokor) annostelemaan hallusinoivat ja zombifioivat kemikaalit, jotka sitten kippaat kurkusta alas. Erinäisten rituaalien jälkeen kuukahdat maahan, sinut todetaan kuolleeksi ja toimitetaan arkussa mullan alle.

Mutta sinäpä et olekaan oikeasti kuollut. Kidut tajuttomana arkussasi, ja ennen kuin hapenpuute pääsee syrjäyttämään toivotut aivovauriot totaalisella kuolemalla, saapuu bokor kaivamaan sinut ylös. Työn tuloksena sinusta on tullut juuri sopivan aivoton ja kalpea (plus ehkä hieman homeinen) kohdataksesi kaupungin kesän trendikkäänä. Onneksi olkoon.


Siinä onnellisessa tapauksessa, että olet sattunut aloittamaan kokaiinin käytön jo hyvissä ajoin ja ennakoiden, niin tästä trendikkyyden tavoittelusta tulee aivan naurettavan helppoa (olettaen että rahat eivät lopu). Käännät vain nupit kaakkoon ja järkkäät kokkelibileet kotonasi joka ikinen ilta. Viimeistään kesän loppupuolella alkaa luultavasti trendikkyys jo pilkottaa.

Tätä metodia on käyttänyt mm. supermalli Kate Moss, joka kyllä tietää mistä suunnasta muotimaailmassa kulloinkin tuulee:



  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti