perjantai 28. lokakuuta 2011

Jos metsään haluat mennä nyt...

Ne ovat täällä! Invaasio on alkanut! 2012 ja ilmastonmuutos ja kaikki! We're all gonna fucking DIEEEE!

Pienen hetken sisään on ympäri maailman uutisoitu näyttävästi kahdesta shokeeraavasta ufokuvasta. Tämä Britanniassa napattu merellinen otos ilmaantui julkisuuteen pari viikkoa sitten:

Kuva: APEX
Kuvasta nousi suuri kohu maailmalla ja Ilta-Sanomissa kerrottiin mm. seuraavaa:

"Mies vei kuvan Cornwall UFO Research Grouppiin (CUFORG), joka tutkii sitä parhaillaan. COFORGin perustaja Dave Gillham arvelee, että lentävä esine olisi noussut merestä. Hän ei kuitenkaan osaa sen tarkemmin määritellä esineen alkuperää. Iso-Britannian laivaston lentotukikohdasta vahvistetaan, ettei alueella ollut tuolloin puolustusvoimien lentokoneita."

Well fuck me, minusta toi näyttää kyllä vasemmalle lentävältä lokilta... Cornwallin ufotutkimusryhmän vakavamielinen viikkokokous kylän pubissa yltyy vielä nyrkkinujakaksi kun joku heistä huomaa saman.

Ufoaiheisia sivuja on hauska käydä tsekkaamassa aina kun näitä suuria uutisia ilmaantuu. Nytkin oltiin palstoilla aivan mehuissa ja pähkinöissä. Puhuttiin "kiistattomasti vuoden ufokuvasta" ja "merkittävimmästä valokuvasta pitkään aikaan". Voikohan vuoden ufokuvasta saada palkinnon?

 - Hitto kuva tärähti. Ei tällä lokilla kyllä irtoa vuoden luontokuvaa, yhyy.
 - Nou hätä, kyllä se vuoden ufokuvasta menee.

Lokki jäi kuitenkin pian kakkoseksi. Viime viikon perjantaina MTV3.fi kertoi nimittäin seuraavaa: 

"Onko kyseessä huijaus vai esiintyykö kuvassa todella asukas toiselta planeetalta? Daily Mail -sanomalehden nettisivut julkaisivat häkellyttävän kuvasarjan Amazonin viidakosta Brasiliasta. ... 'Alueen biodiversiteetti on runsasta, joten on ymmärrettävää, että vierailijat käyvät juuri siellä'."

Oltiin saatu hurjaa kuvamateriaalia, jossa metsänrajalla näkyy outo valoilmiö, sekä klassinen pieni harmaa humanoidi. We are not alone. Tältä se näyttää. Alkuperäinen kuvasarja löytyy Daily Mailin sivuilta.


Tarkemmin zuumailtuna paljastuu, että humanoidi onkin itse asiassa rayman-versio, jonka pää saattaa ehkä olla kiinni viereisessä puussa, mutta ei ainakaan olion vartalossa. Pään ja kropan välillä voi tietysti olla myös langaton yhteys, eikä kaulan puuttuminen varsinaisesti raymaninkaan menoa haittaa. Ehkä kyseessä on aito vierailija Zeta Reticulista.

Metsästä paljastuu lähemmin tarkasteltuna myös muita yllättäviä olentoja. Vasemmassa yläkulmassa ufomiestä vaanii lehtien lomasta ilmiselvä entti. "You looks like little orc to me!"


Eikä tämä mitään. Valopiste vaikuttaa olevan jonkinlainen yleisempi portaali taruolentojen maailmaan. Toisesta zuumauksesta löytyy sekä lentävä day of the dead -maskotti, että koko oikean laidan täyttävä Star Wars -keisarin haamu. Katso noita kalman sormia! MITÄ TÄÄLTÄ VIELÄ TULEE?!


Ihmismielen kyky hahmottaa muotoja visuaalisesta sekamelskasta ei lakkaa kiehtomasta. Odotan innokkaana seuraavaa shokeeraavaa ufohavaintoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti