keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Need sleep

Argh.

Kyllä unirytmi on saatanasta. Olisi aivan loistavaa kun voisi milloin tahansa halutessaan nukahtaa kuin nappia painamalla ja nukkua juuri sen verran kuin itse haluaa. But there is no god.

Viime yönä jäi unet sen verran vähiin, että tänään olisi 10h nukkumisen pitänyt olla pala kakkua. Toisin kävi taas. Pari tuntia ihmettelyä sängyssä ja sitten turhautuneena tekemään jotain täysin muuta.

Unirytmin sekoamisen taustalla saattaa olla esim. viime viikkoinen kofeiinirieha, mutta onneksi tästä voi syyttää myös typerää kellojen siirtämistä, sillä tutkitusti kesäaikaan siirtyminen tappaa tuhansia. Vähemmästäkin flippaa. Niin.

Sinänsä huomisaamuna olisi täysi akateeminen vapaus nukkua puoleenpäivään asti, mutta naapurirapun duunarit eivät oikein tunnu piittaavan tästä vapaudesta. Remppa on ilmeisesti edennyt siihen vaiheeseen, että seiniä kuoritaan katuporalla ja joka hiton aamu pitää aloittaa tasan seitsemän reikä reikä. Jesus fucking christ, lyhentäkää ihmisten työpäiviä!


PS. Miksi Puuha-Peteltä puuttuu keskisormi?

PPS. Kahvi on loppu. Huominen tulee olemaan perseestä.
 

3 kommenttia:

  1. Vedä viinaa ja sammu?

    Puuha-Peteltä puuttuu keskari, koska hän oli varomaton sirkkelin kanssa?

    ps. Kofeiinilakossa maanantaista lähtien. Väsyttää jatkuvasti. Vittumaista, tiedän!

    VastaaPoista
  2. No worries.

    Pistä ittes paskaks, ni sit rupee uni maittaa.

    Muisteleppa vaikka armeija aikaa. Oliks silloin vaikeuksii päästä uneen??

    The Machinistis Trevor Reznikil oli ongelmii safkata ja nukkuu. Syyllisyys paino niskas, mut lopussa se pääs lepäämään pitkäks aikaa.

    Mitäs pahaa sä oot tehny???

    Hyvä leffa muuten.

    BJ out.

    PS: Olen kai ropotti, kun tää paska ei hyväksy mun kirjaimii. Paska systeemi...ei cooleis blogeis oo tätä shittiiiiiiii!!!

    VastaaPoista
  3. Vedän siis viinaa ja pistän itseni paskaksi. Kiitos vinkeistä!

    Vuodatin oikeestaan unirytmin venähtämisestä enkä unenpuutteesta. Suoritusintoinen kilpailuyhteiskunta meuhkaa poran kanssa seinän takana eikä anna kansalaisten elää omissa rytmeissään. So wrong, so wrong! :P

    VastaaPoista