torstai 23. helmikuuta 2012

Onhan jo 24h Alepatkin!

Poliiseilta ollaan leikkaamassa yhä vaan lisää määrärahoja ja hurskas sisäministerimme on nyt keksinyt omaperäisen ratkaisun poliisivoimien kustannusten vähentämiseksi: laitetaan baarit kiinni puoleltäöin!

Kun nykyään poliisin työt känniääliöiden ojentamisessa keskittyvät kahdesta neljään yöllä, niin baarien sulkeutuessa jo kahdeltatoista rähinätkin keskittyisivät puoleenyöhön ja poliiseja ei tarvittaisi niin paljon enää aamuyöstä. Easy peasy!

Kansa ei odotetusti ole ottanut ajatusta vastaan kovinkaan suurella innolla.

Ehdotuksessa ei tietenkään ole takana poliisisäästöjen ohella mitään henkilökohtaisten arvojen puskemista, tai vanhoillisten äänestäjien kosiskelua. Kuka nyt sellaista epäilisi.

Kuva: crap.fi

Ihan ensimmäisenä tuli mieleen, että jos kerran tällä hetkellä viikonlopun känninujakat sijoittuvat baarien sulkeutumisaikaan, niin miksi baareilla sitten ylipäätään täytyy olla laissa säädetty sulkeutumisaika?!

Kun kaikki väki purkautuu kaupungin kuppiloista samaan aikaan ulos ympäripäissään, niin tottakai löytyy tarpeeksi pikku kännispartalaisia kasaamaan konflikteja nakki- ja taksijonoihin.

Mitä on silläkään saavutettu, että Kalliossa häädetään kaikki kaduille riehumaan jo puoli kahdelta?

Mitäpä jos ei olisi mitään aukiolorajoitteita? Jokainen baari päättäisi itse milloin heittää ihmiset pihalle. Ja jos asiakkaita riittää, niin sitten oltaisiin halutessa auki vaikka seuraavaan päivään. Ihmiset poistuisivat himoihinsa (pun intended) rauhassa eri tahtiin, eikä taksiakaan tarvitsisi odottaa toista tuntia.

Miksei näin?

Kielletään vielä vahvat shotit miehiltä ja tehdään niistä ilmaisia naisille, niin kaikki ovat onnellisia. I'm just saying!
 

3 kommenttia:

  1. Asiaa, pelkästään tolla teesillä sä pääset eduskuntaan! Äänestäisin!

    VastaaPoista
  2. Hmm..loputon aukiolo on ihan jees mutta ei toimi ellei baarien ruokakulttuuri muutu. Väkivallan ja känniurpoilun takana on lopulta pitkälti nimenomaan ruokailuun liittyvät tekijät, niinkuin jo vaik konkreettisesti tässä porukassa voi demota:

    Jaakko: paljon viinaa, vähän ruokaa-> useimmiten huonoa käytöstä

    Matte: paljon viinaa, paljon ruokaa-> useimmiten hyvää käytöstä

    Suomessa kun keittiöt tuppaavat mennä kii monessa paikassa jo ennen puolta yötä. Ja sitten jää vaan niitä pringelsejä ja suolapähkinöitä pureskeltavaks..no way.

    -Matte

    VastaaPoista
  3. Hups tulipas tiukkaa tekstiä BJ:stä näin in retrospekt - no hard feelings pal! Tuon sinne paistin kymmenes päivä nii lähtee kaikilta nälkä:)siis Jussin lisäks hahhaa...I´m so drunk...on life

    VastaaPoista